ahead – 1200×100

PLAY.CZ

Právě poslouchá celkem 24214 posluchačů.

Seznam rádií

Seznam stylů

Seznam krajů

Filmové Vlny rozvlní regiony

0 jsk 19.7.2024

Vlny, jejichž světovou premiéru na karlovarském filmovém festivalu provázel desetiminutový potlesk, míří do letních kin v Ostravě, Plzni, Českých Budějovicích a Boskovicích. Součástí série předpremiér bude talkshow s herci a tvůrci, autogramiáda nebo fashion pop-up s originální kolekcí filmového oblečení a doplňků od second handu 1981.

Vlnami se tak filmoví fanoušci budou moct nechat unést ještě před tím, než 15. srpna vstoupí do kin.

Filmtour Vlny se zastaví 3. srpna na Letní scéně Amfi v Ostravě-Porubě, 8. srpna v plzeňském amfiteátru Lochotín, 9. srpna v českobudějovickém letním kině Háječek a 10. srpna v letním kině Boskovice. Program je plánovaný od 19 hodin a návštěvníci se v rámci něj můžou těšit na autogramiádu s herci a tvůrci, stylový fotokoutek, informační panely, které zájemcům o historii přiblíží fakta a události Redakce mezinárodního života Československého rozhlasu, nebo na fashion pop-up second handu 1981, který k filmu vytvořil kolekci oblečení a doplňků inspirovanou módou šedesátých let. Před projekcí Vln proběhne na pódiu talkshow s režisérem a scenáristou Jiřím Mádlem, herci, tvůrci nebo speciálními hosty.

„Nepřeháním, když řeknu, že Jirka Mádl natočil velkofilm a vidět ho na velkém plátně je jedním slovem zážitek. Rádi bychom ho zprostředkovali co největšímu počtu diváků, proto s ním vyzáříme do největších letňáků napříč Českou republikou, aby na Vlny mohl zajít každý s kamarády, rodinou nebo dětmi a společně prožít příběh, který je tak trochu o nás všech,“ zve na filmtour Robert Švec, šéf distribuce Bontonfilmu.

Prvních sto diváků, kteří zakoupí vstupenky v předprodeji, je navíc získá za zvýhodněných 150 Kč, další pak za cenu 200 Kč. V nabídce bude také skupinové vstupné pro čtyři osoby za 600 Kč.

(foto: Dawson Films)

Tagy: ,